ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Ландшафтний парк в житловому кварталі “Енергія”!

10 March 2020

Нещодавно ми оголосили старт продажів у новому житловому кварталі на вулиці Енергетичній. Стилістично він перегукується з житловим комплексом “Енергія”, що знаходиться поруч, але у кварталу є свої “родзинки”. Компанія “Престижбуд” пропонує Вам отримати більше від життя, а не просто квадратні метри.


При проектуванні нового ЖК “Енергія” ми виходили з ідеї, що його мешканці матимуть все, або майже все, необхідне поруч, у власному дворі. Основною перевагою кварталу стане великий двір з ландшафтним парком, де буде передбачено велодоріжки, дитмайданчики для рівних вікових груп, цивілізована гриль-територія, міні-стадіон та воркаут і багато-багато зелені. Виділити стільки території для громадського простору нам дозволила концепція двору вільного від автомобілів. Для цього ми спорудимо великий підземний паркінг.

Крім того у новому ЖК “Енергія” заплановані приміщення для:

– великого спортзалу зі спа

– приватна середня школа

– поштове відділення (Нова Пошта або Justin)

– перукарня

– магазин зі свіжими фермерськими продуктами

– зал для дитячих вечірок

– кав’ярня з міні-пекарнею

 

Просимо переглянути візуалізацію громадського простору житлового кварталу “Енергія”. Просимо врахувати, що обладнання для дітей та спорту буде значно цікавіше, ніж на зображенні. В стандартному наборі для комп’ютерного дизайну просто немає сучасних цікавих рішень.


Назад до списку новин