ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Фотозвіт з будівництва ЖК “Енергія”

17 July 2018

Розпочинаєму публікацію регулярних фотозвітів з будмайданчика на вулиці Енергетичній в Тернополі. Тут щотижня зростає новий житловий комлекс “Енергія” від компанії “ПрестижБУД”. Здача об’єкта в експлуатацію запланована на перший квартал 2020 року.

Станом на 17 липня працівники нашої компанії мурують фасадні стіни, міжкавартирні та міжкімнатні перегородки на рівні 4-5 поверхів. Повністю збудовано 3 житлові та 2 підземні, технічні поверхи.

У другому під’їзді розпочато мулярні та монтажні роботи на рівні першого житлового поверху, а раніше було збудовано два технічні, підземні поверхи.

Завершується влаштування цільномонолітного фундаменту у 3-4 під’їздах ЖК “Енергія”. Слід зауважити, що передову технологію суцільного бетонного фундаменту в Тернополі нами застосовано вперше. Задля комфорту майбутніх жильців нами запроектовано вутрішній двір без автомобілів, але з мультиспортивним комплексом, дитмайданчиком, зоною мангалів та фонтаном.

На будмайданчику одночасно працює два баштові крани КБ403 та декілька бригад будівельників, що дозволяє ефективно розподілити обов’язки заради високої якості та темпу робіт.

Поряд розташовано офіс продажів ЖК “Енергія”. Його керівник Ірина з задоволенням відповість на Ваші запитання та надасть всю необхідну інформацію.

Назад до списку новин