ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Завершено коробку житлового комплексу “Енергія”!

04 April 2020

Наближається день, коли сучасний, красивий ЖК від “Престижбуду” буде здано в експлуатацію. Основні будівельні роботи на “Енергії” вже завершено.

Незважаючи на епідемію ми продовжуємо реалізацію проекту у встановлені графіки. Завдяки високій готовності комплексу для виконання робіт не потрібно одночасно багато працівників, тож з дотриманням безпечної дистанції та протиепідемічних норм ми завершуємо встановлення вікон у 3-4 під’їздах, фасадні та утеплювальні роботи, підтягуємо зовнішні комунікації. Також, штукатуримо стіни в квартирах та комерційних приміщеннях, заливаємо стяжки, прокладаємо якісну електропроводку.

Цього тижня розпочато земляні роботи в дворі для влаштування підземного паркінгу.

Внесено корективи до проекту облаштування під’їздів. Задля безпеки майбутніх мешканців, крім систем відеонагляду, встановимо додаткові можливості для дезинфекції, зокрема санітайзери в ліфтах та ультрафіолетові лампи у місцях загального користування. Це підвищить рівень санітарної та противірусної безпеки в ЖК “Енергія”.

Пропонуємо переглянути кілька фото з новобудови. Зверніть увагу на чудові пенхауси на верхніх поверхах. Вони ще чекають на майбутніх власників. Найсвіжіша інформація на наших акаунтах в Фейсбук та Інстаграм. Запрошуємо підписатися. #prestigebud



Назад до списку новин