Весняні новини з будмайданчиків | ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Весняні новини з будмайданчиків

22 April 2021

Інформуємо читачів сайту про новеньке, що у нас відбулося за березень та квітень. Більше оперативної інформації на наших сторінках у Facebook та Instagram, але якщо Ви не користуєтеся цими мережами, то подальший фото- та текстовий звіт саме для Вас.



У ЖК "Енергія" тривають роботи з зовнішнього  та внутрішнього благоустрою: встановлено сміттєві баки, на 95% готові великі громадські приміщення загального користування, так звані колясочні, у 1-2 під'їздах, встановлено поштові скриньки з нумерацією, на завершальному етапі роботи у підвальних кладових. Запрацювала сервісна служба житлового комплексу, яка вирішує поточні питання мешканців, які вже поселилися або роблять ремонти. У під'їздах встановлено сучасні енергозберігаючі вхідні та тамбурні двері з кодовими замками. Це інший, покращений стандарт для нашого міста, де інші забудовники часто встановлюють бляшані двері, які роблять під'їзди темними, похмурими та холодними.

Завершуються роботи у підземному паркінгу. На прохання мешканців досягнули угоди про встановлення в ньому сервісу зарядки електромобілів. Проведено переговори та закуплено обладнання для стадіону та дитмайданчика у дворі. На них буде застосовано систему високоякісного наливного покриття від європейського виробника.

У Кварталі Енергія завершено будівельну коробку 1 під'їзду, муруємо стіни та перестінки у 2-3 під'їздах. Одночасно утеплюємо фасади в 1 під'їзді, який, до речі, вже завіконено якісними конструкціями 6-7 класів на 95%. У всіх цих під'їздах тривають штукатурні роботи, працює кілька бригад одночасно, адже здача об'єкта не за горами. У другій черзі Кварталу активно споруджуємо фундаменти, заливаємо солідні монолітні майданчики, що забезпечать надійність будови, на рівні 4 під'їзду уже вийшли "з землі".

На сусідній з комплексом будівель "Енергія" ділянці комунальні служби споруджують дощового колектора, після чого вулиця Галицька стане проїзною, що значно покращить комунікацію з центром Тернополя для майбутніх мешканців.

Назад до списку новин