ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Тільки вгору: в ЖК “Княжий” завершено всі житлові поверхи

20 July 2018

Збудовано останній житловий проверх у 3-4 під’їздах елітного житлового комплексу. Бригади будівельників приступають до робіт на експлуатованій покрівлі.

Нагадаємо, проектом ЖК “Княжий” передбачено першу в Тернополі повністю експлуатовану покрівлю з відпочинковою зоною, накритим плавальним басейном та виїздом ліфтів зі всіх під’їздів.

Пропонуємо переглянути фотозвіт з будівництва. У першому підїзді триває опорядження сходових декоративною штукатуркою, встановлення вхідних дверей до квартир та кладових. Скоро аналогічні роботи розпочнуться у другому під’їзді. Для кращого комфорту мешканців компанія “ПрестижБУД” замовила індивідуальний дизайн ремонту вхідної групи у всіх підїздах будинку. Також готова концепція внутрішнього двору загального користування, де основний акцент зроблено на зелених зонах, сучасному освітленні та місцях для паркування автомобілів. В’їзд на територію комплексу буде обмежено шлагбаумом та воротами.

У ЖК “Княжий” залишилося відверто небагато помешкань, доступних для придбання. Вся інформація у офісі продажів поряд з будмайданчиком або у офісі компанії.

Назад до списку новин