ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Святковий фотозвіт з будівництва ЖК “Княжий”

26 December 2017

 В цей передсвятковий і чарівний час хочемо поділитися з вами новинами та фотозвітом з будівельного майданчика житлового комплексу “Княжий”. Він буде останнім у 2017 році, а у наступному році, плануємо здати весь комплекс в експлуатацію.

   Протягом року на житловому комплексі “Княжий” ми збудували близько 7 000 кв.м квартир, звели 15 поверхів у двох секціях, поштукатурили 11 поверхів.

   Наразі в першому та другому під’їздах проводиться обмуровування балконів та лоджій; розпочинається виготовлення несучих конструкцій для майбутнього басейну, в якому зможуть відпочивати всі жителі нашого будинку.

   В третьому та четвертому під’їздах працівники нашої компанії завершують мурувати зовнішні та внутрішні стіни, і перегородки 6 поверху. Повністю виконано перекриття панелями цього поверху в третьому під’їзді. Розпочинається мурування зовнішніх стін 7 поверху.

Творчим колективом проекту ЖК “Княжий” ведеться проектування відпочинкової зони на даху, прибудинкової території та зовнішнього освітлення фасаду будинку.

Назад до списку новин