ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Новини з будівництва ЖК “Енергія”. Фото і відео

04 August 2019

Тепле і бездощове літо – чудовий час для будівництва. Роботи тривають без зупинки, зокрема на вулиці Енергетичній у Тернополі.

Елітний ЖК “Енергія” зростає не по місяцях, а по тижнях. У першому під`їзді завершується будова коробки. Залишилося зовсім трішки. Розпочато встановлення якісних, сучасних віконних та балконних блоків, які дадуть суттєво покращене теплозбереження квартир. Тривають внутрішні штукатурні та електромонтажні роботи. Незабаром розпочнеться встановлення стильного фасаду з додатковим утепленням.

У другому під’їзді мулярі зводять стіни та перестінки на шостому-сьомому поверхах і також розпочать внутрішню штукатурку.

У третьому та четвертому під’їздах бригади працівників компанії “Престижбуд” мурують четвертий та п’ятий поверхи.

До здачі будинку в експлуатацію залишилося менше року. Хід робіт пропонуємо переглянути у фото та відео матеріалах тут, а також на наших сторінках в Фейсбук  https://www.facebook.com/prestigebudternopil/ та Інстаграм http://www.instagimg.com/user/prestigebudternopil/7951651257

А бажаючих придбати якісне житло для себе або у якості інвестиції запрошуємо у офіс поряд з будмайданчиком чи на вулицю Чехова, 2 в головний офіс “Престижбуду”. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.


Назад до списку новин