ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Чому будинки “Престижбуду лише з цегли

11 October 2019

Пропонуємо ознайомитися з відеоблогом директора будівельної компанії “Престижбуд” Святослава Лебонтова. Запрошуємо підписуватися на наш канал в Youtube.

Одне з перших питань після ціни, яке нам задають потенційні пайовики, з чого ми будуємо наші будинки. Відповідь одна – керамічна цегла і тільки цегла. Це природний матеріал, який виготовляється за однією технологією вже тисячі років. Його переваги – міцність, надійність, теплозбереження, абсолютна екологічність – добре відомі, а недолік один – ціна. У порівняні з сучасними аналогами, такими, як газо – піно- шлакоблоки – цегла дорожча і в по ціні і вартості монтажу.

Чому ми не використовуємо замінників для цегли в будинках “Престижбуду”? Все просто! Ми будуємо житло для того, щоб у ньому було комфортно затишно і, головне, безпечно жити. Якщо є найменший сумнів у безпечності матеріалу, ми його не використовуємо. Є інформація, що у будинках з альтернативних матеріалів гірша тепло та звукоізоляція, часто хворіють мешканці. Не можемо стверджувати, можливо це просто чутки.
В наших будинках – тільки цегла. Несучі фасадні стіни, міжкімнатні та внутрішні міжквартирні перегородки ми муруємо з якісної надійної цегли відомого місцевого виробника. Так надійніше і для нас і для майбутніх мешканців. Так, цегляні стіни значно дорожчі порівняно з бетонними блоками із додаванням різних хімічних сумішей, але тому ми і назвали свою фірму – “Престижбуд”, а не економ – шлако чи якось -іншобуд.
До того ж квартири в повністю цегляних будинках на 15-20% дорожчі, ніж у монолітних чи зведених з бетонних блоків різних видів, а це додаткова перевага для наших інвесторів.


Назад до списку новин