ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Зимовий фотозвіт з будівництва ЖК “Княжий”

15 December 2018

 Ось і прийшов чудовий зимовий час – переддень Нового Року та Різдва. Існує гарна традиція – відзначати прихід Нового Року на новому місці, щоб в прийдешньому році все було новим: успішний досвід та незабутні яскраві події. Бажаємо Вам вдало відсвяткувати зимові свята з найдорожчими людьми.

  За доброю традицією компанії “Престижбуд”, знайомимо Вас з ходом будівництва житлового комплексу “Княжий” з плавальним басейном та відпочинковою зоною на даху.
 В усіх чотирьох під’їздах вже завершено внутрішні роботи. Зроблено декоративну штукатурку в сходових приміщеннях та кладових, змонтовані вхідні двері в квартирах, закінчено укладання керамічної плитки на поверхових майданчиках.
  В першому та другому під’їздах встановлені декоративні металеві перила, виготовлені зварювальним цехом компанії “Престижбуд”. Незабаром такі ж перила будуть встановлені в третьому та четвертому під’їзді. Завершується монтаж великих і безпечних швидкісних ліфтів фірми OTIS.
  На даху будинку, де запланована відпочинкова зона для мешканців, завершуємо монтаж металевих конструкцій перекриття над приміщенням плавального басейну. Згідно проекту його можна буде використовувати круглорічно, адже крім систем підігріву і рециркуляції води у приміщенні буде встановлено опалення. Завершуємо монтаж інших приміщень на даху.
На прибудинковій території завершено підпірні стінки від вулиці Микулинецької та Гайової. Триває встановлення потужних і безшумних трансформаторів електричного струму від фірми Siemens та під’єднання житлового комплексу до елетроживлення.  Продовжується будівництво додаткових дворівневих гаражів для мешканців “Княжого”.
           

Назад до списку новин