ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Завешено фасад будинку на Березовій. Розпочинається благоустрій

11 October 2013

Один з найяскравіших нових будинків Тернополя скоро буде здано в експлуатацію.  Фарбування фасаду завершено. Його утеплення виконано професійними матеріалами німецької компанії-виробника TEXCOLOR, декоративне оздоблення силіконовою штукатуркою того ж виробника. 

Із зовнішніх робіт на вулиці Березовій залишилося облаштувати входи до під’їздів, цокольних приміщень та очистити фасадну цеглу від висолів.

Наступного тижня розпочинаються роботи з благоустрою прибудинкової території. Працівники будівельної компанії розмітять тротуари, проїзд, клумби та відпочинкові зони для жильців та встановлять бордюри. Для тротуарів та проїзду наша компанія використає якісну бруківку, що має гарантійний термін експлуатації.

Тривають роботи з встановлення індивідуального опалення в квартирах, підходять до завершення внутрішні роботи в першому під’їзді будинку. Стіни сходових майданчиків тут виконано короїдом світло-сірого кольору, розпочато встановлення керамічної плитки високого класу міцності

Також розпочинається виготовлення елементів великого дитячого майданчика, що буде встановлено в дворі на вулиці Березова.

Назад до списку новин