ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Вже незабаром новий амбітний проект компанії “ПрестижБУД”

05 April 2016

Наша компанія оголошує про підготовку до зведення та продажі квартир у новому житловому комплексі “Князь Острозький” на вулиці Острозького-Микулинецькій, поряд з центром міста Тернопіль.

Найближчим часом ми представимо рендерні зображення та зручні планування квартир. Можливе попереднє бронювання помешкань. Для довідок просимо звертатися до офісу компанії. Орієнтовна вартість квадратного метра у новому комплексі становитиме від 11500 гривень.

Особливістю нового проекту компанії “ПрестижБУД” стане громадська відпочинкова зона з садом та басейн на даху будинку. У ньому передбачено чимало гаражів та зручна парковка, традиційно високі стелі від 2,75 метрів, великі швидкісні ліфти, невелика кількість квартир на поверсі (від 2 до 4) та панорамні вікна у вітальнях.

Наша компанія дотримується важливих принципів будівництва: житло має бути не тільки якісним, але й зручним, красивим та комфортним. Кожен наступний будинок від “ПрестижБУД” має цікавий дизайн і не схожий на жоден інший у Тернополі. Ми не економимо на облаштуванні території, внутрішньому просторі всередині під’їзду. Тому квартири у наших будинках на вторинному ринку цінуються дорожче за аналогічні у новобудовах міста.

 

Назад до списку новин