Визначено переможців конкурсу "Енергія поцілунку"! | ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Визначено переможців конкурсу "Енергія поцілунку"!

09 March 2021

На день Святого Валентина стартував конкурс присвячений 10-літтю компанії "Престижбуд". Переможці вирушать на відпочинок у 5-ти зірковий готель до сонячного Єгипту. Також учасники виграли поїздку на вікенд у Буковель, політ на повітряній кулі та вечері в ресторані "Тернопіль".



Нагадуємо, щоб прийняти участь у розіграші необхідно було:

🔸Зробити фото з коханою людиною (людьми) під час поцілунку на фоні ЖК «Енергія» ‍️‍‍ Місце для атмосферних фото ми позначили сердечком!

🔸Фото викласти на свої сторінки в ФБ та сторіс в Інста, обов‘язково з хештегом #енергія_поцілунку та #prestigebud

🔸Бути підписниками (або підписатися) на сторінки «ПрестижБуд» у соцмережах

🔸 Мати +18 років та закордонні паспорти

🔸Обов’язково викласти фото та відеозвіт Вашого відпочинку в 5* готелі на Червоному морі

Під час розіграшу, що відбувався у великому залі ресторану "Тернопіль" з вітальним словом виступив директор нашої компанії, депутат обласної ради Святослав Лебонтов, який повідомив про рішення зробити фінансовий внесок на лікування нашого земляка Арсенчика зі Скалата #help_arsen_sma , що потребує дороговартісного лікування.

Про ідею проведення конкурсу та його правила розповів співзасновник "Престижбуд" Ігор Качмарський. Задля прозорості визначення переможця ми відмовилися від онлайну та запросили всіх учасників на власні очі побачити дійство. Ім'я кожного учасника, яких зібралося понад 120, вклали до окремого конверту та помістили у прозорий барабан. Перемога дісталася майбутнім нареченім Ігорю та Яні, що є пайовиками "ЖК Енергія". Інші пайовики Таня з дочкою Настею виграли путівку до Буковелю. 

Жоден учасник конкурсу не залишився без призу, кожному ми виготовили іменну чашку на згадку. Також не забули про діток, яких батьки залучили до фото. Їм дісталися солодкі призи від #майстерня-карамелі Допоміг провести дійство відомий шоумен Юрій Шкільняк.

Політ на повітряній кулі та інші призи ми розіграємо у додатковому конкурсі, що стартує вже 15 березня. Серед фото та відео з #енергія_поцілунку ви зможете обрати найкраще, на вашу думку, а також найоригінальніший сюжет. Стежте за дописами у наших соцмережах.


Назад до списку новин