ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Відеоекскурсії, купівля онлайн та інші новинки

13 May 2020

Під час пандемії та пов’язаних з нею карантинних заходів компанія “Престижбуд” продовжила активну роботу в дозволених епідеміологами рамках. І встигли ми чимало: крім головного – будівництва будинків, ми впровадили ряд сервісів, які стануть Вам у пригоді у будь-який час та всіх точках світу.

У готових квартирах чудового Житлового Комплексу “Енергія”, що готується до здачі в експлуатацію, додано відеоекскурсії до квартир. Тепер Ви можете віртуально ознайомитися з плануванням та перевагами кожної з них не встаючи зі зручного дивана без потреби їхати до України, якщо Ви за кордоном.

Відеоекскурсії доступні на нашому сайті у розділі “Купити квартиру” – ЖК Енергія” за посиланням

Обирайте 1-2 або 3-4 під’їзди, поверх та квартиру без замочка, клацайте на неї та переглядайте відео. Також Ви можете замовити зйомку потрібного Вам ракурсу квартири чи кімнати і менеджер “Престижбуду” зробить його персонально для Вас. Зручно? Безумовно.

Більше відео на нашому каналі в YouTube за цим посиланням

Крім того ми додали опцію придбання помешкань онлайн. В час глобальних обмежень це дозволить зекономити час і убезпечить від ризиків. Поряд з кожною доступною квартирою, планування яких є на нашому сайті, з’явилася кнопка “Купити онлайн”. Натиснувши на неї Ви відповідаєте на ряд нескладних запитань та за допомогою кур’єра отримаєте проект договору на придбання житла. За допомогою ЄЦП чи особисто підписуєте його та отримуєте банківський рахунок для оплати внеску. Просто, доступно, безпечно! “Престижбуд” вчасно здає свої об’єкти, тож Ви можете спокійно планувати свою інвестицію або ремонт майбутнього житла.

Крокуємо у ногу з часом, не зважаючи на віруси та інші тимчасові незручності.

Назад до списку новин