ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Великодній текстовий і фотозвіт з ЖК “Княжий”

04 April 2018

Нарешті на вулиці справжня весна, сонечко нас тішить своїм теплом, навколо всі готуються до Великодніх Свят! Тому при нагоді, вітаємо усіх наших пайовиків з цим прекрасним та величним Святом! Нехай ваші серця наповняться світлими почуттями надії та любові!

А ми продовжуємо знайомити Вас з ходом робіт на будівельному майданчику житлового комплексу «Княжий». В першому та другому під’їзді триває утеплення зовнішніх стін фасаду якісним пінопластом та мінеральною ватою, проводиться оброблення фасаду штукатуркою «баранчиком» та підготовка до його фарбування. Виконано більш, ніж 50 % встановлення вікон та балконних блоків. Бригади штукатурів завершують роботи в квартирах та сходових клітках 10 поверху. Інженер з електричних комунікацій компанії уже провів  мідну електропроводку до помешкань в даних під’їздах. Представники інтернет-провайдера, у свою чергу, завершили підведення до квартир кабелів. Будівельники завершили бетонування басейну на даху житлового комплексу.
В третьому та четвертому під’їзді завершується будівництво зовнішніх, внутрішніх стін та перегородок 8 поверху, виконано монтаж панелей-перекриття над цим поверхом. Відбувається проведення електропроводки на 2 поверсі.

У вас ще є нагода придбати квартити та подвійні гаражі в цьому елітному житловому комплексі, який буде здано в екслуатацію цього року!

На фото: засклені вікна та лоджії 1-2 під’здів, утеплення фасадів, будівельні роботи на 8 поверсі 3-4 під’їздів.

Назад до списку новин