ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Свята наближаються: джакузі у подарунок!

06 December 2018

Холодна зима з морозами та снігом таки добралася до України. Але у неї є приємні моменти – Новорічні та Різдвяні свята, коли Святий Миколай приносить подарунки, а родини збираються разом. Ми додаємо трішки тепла у грудневу негоду, тому нових пайовиків квартир у іноваційному житловому комплексі “Енергія” чекає приємний сюрприз.

Тим, хто укладе договори на придбання дво- та трикімнатних квартир у ЖК “Енергія” з 10 по 27 грудня 2018 року, будівельна компанія “Престижбуд” подарує гідромасажну ванну типу джакузі на новосілля, а майбутніх мешканців однокімнатних квартир чекатиме душова кабіна з гідромасажем.

Участь у акції візьмуть ті, хто укладе договори з першим внеском не менше 50% від вартості квартир. Звертаємо Вашу увагу, що кількість подарунків – лімітована. Тож не втрачайте нагоди зменшити витрати на ремонт Вашого майбутнього житла.

Детально про умови акції у відділі продажів на будмайданчику ЖК Енергія” на вулиці Енергетичній та у офісі “Престижбуду” на Чехова, 2. Тел. для довідок: 0352 42 30 10.

Назад до списку новин