ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Спорудження житлового комплексу “Княжий” розпочато!

20 July 2016

Компанія “ПрестижБУД” отримала декларацію на початок робіт та вже розпочала зведення нового елітного житлового комплексу “Княжий”, який знаходиться на перехресті вулиць Князя Острозького, Микулинецької, Живова, яке в Тернополі називають “рогаткою”.

В цьому будинку вперше буде реалізовано технологію експлуатованої покрівлі, на якій розміститься басейн, прогулянкова та зелена зона для мешканців. Термін завершення будівництва -2018 рік.

До придбання пропонуються 1, 2, та 3 кімнатні квартири, а також офісні приміщення на першому поверсі. Велика обгороджена територія та окремий заїзд зробить проживання в “Княжому” комфортним.

В межах 12 хвилин пішої прогулянки можна добратися до центральної площі, залізничного вокзалу, а супермаркет “Новус” та ринок взагалі поруч. Безпосередньо біля будинку розташовані зупинки громадського транспорту, який сполучає всі мікрорайони Тернополя. Неподалік знаходиться школа та кілька дитячих садків, а також церква.

Сучасний дизайн будинку не залишить байдужим нікого.

Традиційно “Престижбуд” забезпечує висоту в квартирах не менше 2,75 метрів, широкі сходові та поверхові майданчики, великі швидкісні ліфти на 13 осіб. Територія дозволяє ефективно розмістити екопарковку з достатньою кількістю місць та великий дитмайданчик.

Так будівельний майданчик виглядає зараз, а таким стане після завершення будівництва.

Назад до списку новин