ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Розпочато фасадні роботи на Березовій

10 April 2013

З настанням весняного періоду надійшов час для звершальних робіт зі спорудження елітного житлового будинку в мікрорайоні Новий Світ.

З 9 квітня на об’єкті ведуться фасадні роботи. Перш за все зовнішні стіни утеплять товстим шаром 100 мм утеплювального матеріалу і лише після цього приступлять до декоративної кольорової штукатурки. Це дасть змогу забезпечити комфорт і тепло в домівках пайовиків компанії “Тернопіль-ПрестижБуд”, а ще дім отримає розкішний фасад, справжню окрасу міста.


Одночасено ведуться інші роботи. Так, покрівельники компанії завершили встановлення гідроїзолюючої плівки на каркас даху і приступили до робіт з металочерепицею. Як було обіцяно, використовується висоякісний матеріал виробництва Європейського Союзу. Жодного китайської бляхи сумнівної якості та міцності!

Всередині будинку відновлено штукатурні роботи. На даний час, станом на 10 квітня, оштукатурено понад 60% помешкань. Завершується монтаж електропроводки. В квартирах встановлюється опалення та підігрів поверхонь згідно замовлених пайовиками конфігурацій.

Роботи ведьться згідно графіка і дозволяють розраховувати на швидке завершення і здачу в експлуатацію елутного дому на вулиці Березова.

Назад до списку новин