ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Прощавай літо! – підбірка новин від “Престижбуд”

21 September 2020

Спекотне літо 2020 передає естафету осені. Цього року все у світі по іншому, ніж раніше: коронавірус, обмеження поїздок за кордон, наближення місцевих виборів. Незмінними залишаються тільки швидкі темпи будівництва об’єктів будівельної фірми “Престижбуд”.

Квартал ЕНЕРГІЯ Тернопіль


На будмайданчику ЖК “Енергія” завершується облаштування інфраструктури навколо будинку, підземного паркінгу, внутрішнє оздоблення під’їздів, сходових. На черзі встановлення розкішних іноваційних ліфтів, прем’єра моделі Ambient від OTIS. У дворі восени розраховуємо встановити мультиспортивний стадіон та дитмайданчик з безпечними покриттями. Нагадуємо, що внутрішній двір буде мати окремі виходи з кожного під’їзду. Туди матимуть доступ лише мешканці комплексу і лише пішоходи.

У новому проекті від “Престижбуду” – Кварталі “ЕНЕРГІЯ”, де буде власний ландшафтний парк,  тривають активні роботи . Тут все ще є вибір квартир на різних поверхах на різний смак і гаманець. Макет комплексу, якого ще не було в Тернополі, Ви можете оглянути на фото до статті або у офісі нашої компанії на Чехова,2.

Для зручності майбутніх мешканців ЖК Енергія та Кварталу ЕНЕРГІЯ ми взяли на себе роботи з ремонту частини вулиці Галицької, що веде до будинків. Оновлено тротуар зі зручними з’їздами для візків та збудовано велелодіжки.

Не відстають і інші проекти, які зводить наша компанія.

До професійного свята – Дня будівельника керівництво Тернополя відзначило наших виконробів грамотами та подяками. Адже вони  у нас таки найкращі :)

Назад до списку новин