Квартал Енергія, завершення будівництва, здача в експлуатацію | ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Першу чергу "Кварталу Енергія" збудовано!

02 August 2021

Раді повідомити, що будівництво перших трьох під'їздів іноваційного житлового "Кварталу Енергія" успішно завершено. Виконано коробку і перекриття, та всі основні конструкції. Роботи ведуться чітко згідно графіку.



Завершується утеплення та триває фарбування фасаду у першому під'їзді, встановлюємо вікна та балконні блоки у 2-3 під'їздах. 

У всій першій черзі ведуться штукатурні роботи в квартирах, розпочату заливку стяжок. Завершується прокладання комунікацій та електропроводки.

Вже переміщено баштовий кран, що збудував 1 під'їзд, та готується до переміщення його "колега" з 2-3 під'їздів. Триває підготовка до благоустрою.

У другій черзі (4-6 під'їзди) ведуться активні мулярні роботи в 4 під'їзді. Зараз це вже 3-й поверх. В 5-6 під'їздах триває будівництво фундаментів та підвальних поверхів з кладовими для майбутніх мешканців. Запрошуємо переглянути детальний фотозвіт.

В першій черзі залишилися зовсім небагато вільних квартир. Щодо перегляду та придбання запрошуємо відвідати новий офіс продажів компанії "Престижбуд", що знаходиться поруч Кварталу, в ЖК "Енергія". 

Офіс працює без вихідних!

Назад до списку новин