ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Новини від ЖК “Парк-Престиж”

11 July 2015

Пропонуємо Вашій увазі фотографії та детальний звіт про спорудження елітного житлового комплексу “Парк-Престиж” по вулиці Живова.

У першій черзі житлового комплексу тривають завершальні роботи. Ведеться будівництво декоративних та технічних елементів даху, завершуються внутрішні штукатурні роботи, прокладення електропроводки та встановлення систем індивідуального опалення, підігріву підлог згідно побажань майбутніх власників квартир. Повним ходом тривають фасадні роботи, зокрема якісне утеплення стін згідно європейських нормативів, що дозволить суттєво економити на вартості опалення. Фасад фарбується якісними імпортними матеріалами, що дає можливість зберігати оригінальний дизайн та чудовий вигляд будинку десятиліттями. На 90% виконано засклення вікон та балконних блоків першої черги комплексу.

На другій черзі розпочато будівництво третього поверху. Ця черга “Парк-Престиж” має меншу площу, ніж перша, тому темпи робіт зростатимуть.

Для газопостачання будинку неподалік встановлено ГРП, яка дозволить підтримувати достатній тиск блакитного палива.

Досягнуто домовленості про підведення до кожної квартири комплексу кабельного телебачення та інтернету від компанії Колумбус.

Звертаємо увагу майбутніх жильців на той факт, що на вулиці Шептицького введено в дію сучасний продуктовий ринок та ліквідовано стихійну торгівлю. Це створить додаткові зручності для проживання та заїзду приватних автомобілів. Біля ЖК “Парк-Престиж” споруджується сучасна картингова траса. Це дозволяє стверджувати, що інших житлових будинків поруч не буде.

З вікон 7-10 верхів першої черги відкривається чудовий краєвид на паркову зону. На цих поверхах ще є кілька доступних для придбання квартир.

Назад до списку новин