ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Ліфти для ЖК “Княжий” вже в роботі

27 June 2018

Отримано лист від виробника якісних ліфтів OTIS, у якому засвідчується, що швидкісні, малошумні вироби цієї компанії в процесі виготовлення. Їх поставка запланована вже влітку. Всі чотири під’їзди ЖК “Княжий” буде обладнано великими кабінами вантажопідйомністю 1000 кг. на 13 пасажирів.

Згідно проекту вони курсуватимуть не лише житловими поверхами, а й, вперше в Тернополі, на дах будинку, де передбачена відпочинкова зона для машканців з басейном.

Замовлена модель ліфтів належить до нового покоління, у якому реалізовано сучасні технічні рішення. Зокрема, регенеративний тип мотору дозволяє повернути до 75% електроенергії у будинкову мережу, що дасть суттєву економію на вартості обслуговування. Крім того в ліфті передбачені детектори контролю дверей та система доведення кабіни до найближчого поверху у випадку вимкнення електроенергії, інші новації, що робить замовлені OTISи значно комфортнішими та безпечними.

Згідно традиції компанії “ПрестижБуд” ліфтові кабіни будуть обшиті захисними щитами та готові до експлутації відразу після оформлення документів. Це дозволяє їх використовувати для транспортування меблів та матеріалів для ремонту квартир без шкоди для зовнішнього вигляду ліфтів.


Назад до списку новин