ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Квітневі новини з будівництва ЖК “Княжий”

20 April 2018

Нарешті на вулиці справжня весна, все довкола розцвітає і пахне, а наш житловий комплекс скоро проявить себе у всій красі. А поки що ми інформуємо вас про стан будівельних робіт.

В першому та другому під’їзді завершується монтаж вікон та балконних блоків, а також виставлення панорамного огородження блоків. Зроблено накриття карнизів і влаштування віконних відливів металевою
бляхою в кольорі із закріпленням дюбелями. Продовжується утеплення зовнішніх стін фасаду пінопластом та мінеральною ватою, також триває малярне оздоблення фасаду будинку. Проводяться сантехнічні роботи по проведенню водопроводів і встановленню каналізації. Завершені роботи з проведення зовнішнього газопроводу по фасаду будинку. Розпочато фабування фасаду в колір. В третьому та четвертому під’їзді мулярі компанії завершили будівництво зовнішніх, внутрішніх стін та перегородок 8 поверху. Розпочато мурування зовнішніх та внутрішніх стін 9 поверху. Перекриття над 8 поверхом виконано на 80 %. Мідну електропроводку прокладено на другому і третьому поверхах. Представники інтернет провайдера завершили підведення кабелів до квартир в даних під’їздах. Проводяться підготовчі роботи до внутрішніх штукатурних робіт другого поверху.

Назад до списку новин