ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Фундамент комплексу “Парк-Престиж” завершено

24 October 2013

У п’ятницю 23 жовтня остаточно завершено спорудження фундаменту елітного житлового комплексу по вул. Живова.

Роботи велися починаючи з квітня місяця. Треба зауважити, що будинок комплексу є доволі складною з інженерної точки зору конструкцією. Наша компанія чітко слідує вимогам Державних будівельних норм, а також турбується про безпеку та комфорт майбутніх жильців. Під час підготовки проекту у нього було закладено достатній запас міцності, особливо це стосується фундаменту.

Починаючи від квітня місяці на будівельному майданчику ведуться активні роботи: забито сотні залізобетонних паль, покладено багато тон металевих ростверків, які з’єднують палі та залито десятки кубометрів високоякісного маркованого бетону. Це дозволяє стверджувати, що майбутньому житловому комплексу закладено надійну основу.

Одночасно, на виконаних раніше ділянках фундаменту ведеться будівництво цокольного поверху, де будуть розміщені підвали для жителів та закладка основи для восьми зовнішніх декоративних колон. Ці колони круглої форми додадуть міцності будинку та стануть окрасою його фасаду.

Планується, що спорудження цокольного поверху буде завершено до кінця жовтня. На початку листопада компанія “Престижбуд” розпочне будівництво першого поверху “Парк-Престижу”

Назад до списку новин