ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Фотозвіт за серпень з будівництва ЖК “Княжий”

15 August 2017

У спекотні, сонячні дні серпня на будівництві житлового комплексу велися активні роботи. Інформуємо Вас про стан робіт елітного житлового комплексу “Княжий” з плавальним басейном та відпочинковою зоною на даху. Ми будуємо якісне та комфортне житло з панорамними вікнами та заскленими балконами, висотою стель 2,75 м, сучасними швидкісними ліфтами з виїздом на дах, закритою територією та гаражами.

   В першому та другому під’їздах завершено монтування панелей перекриття над 8 поверхом, та розпочато мурування зовнішніх стін 9 поверху. Одночасно відбувається монтаж маршів та площадок між цими поверхами. Штукатурні роботи в квартирах, під’їздах та сушках, а також мідна електророзводка зроблені до 7 поверху.

   В третьому та четвертому  під’їздах відбувається мурування зовнішніх та внутрішніх стін 3 поверху. Йде монтаж маршів та сходових між 3 та 4 поверхом.

   Якщо Вас зацікавило якісне та комфортне житло в центрі міста з хорошим сполучення в усі мікрорайони, то чекаємо Вас в наших офісах продаж по вул. Чехова 2а та біля самого будмайданчика на перехресті вул. Живова, Микулинецької та Острозького.

Назад до списку новин