ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Фотозвіт і новини з будівництва ЖК “Парк-Престиж”

23 December 2015

Завершуються опоряджувальні роботи у першій черзі елітного житлового комплексу на вулиці Живова. Після здачі в експлуатацію завершено декоративне оздоблення під’їздів, засклення балконів та лоджій.

До будинку підведено всі комунікації, тому незабаром розпочнеться встановлення індивідуальних лічильників. На фотографіях можна побачити велику прихожу під’їзду. Вона дозволяє розмістити чимало дитячих візочків та велосипедів, а також влаштувати місце для консьєржа. Вхідні двері виконані з якісного алюмінію та пластику. Це дозволяє уникнути промерзання взимку та покращити освітлення, а також відійти від застарілих стандартів

Завершено кладовки для жильців, та просторі міжповерхові сушки для одягу. Ширина коридорів дозволяє занести у квартири громіздкі меблі. Кабіна ліфта OTIS вантажопідйомністю 1000 кг є найбільшою серед тих, які встановлювалися в житлових будинках Тернополя.

Зверніть увагу на іноваційний матеріал ізоляції даху, що дозволяє витримувати великі навантаження та має гарантію у 50 років! Оцініть краєвид, який відкривається з верхній поверхів ЖК “Парк-Престиж” та вигляд будинку з різних точок парку “Топільче”

На другій черзі житлового комплексу працівники компанії “Престижбуд” споруджують шостий поверх. Роботи проводяться згідно плану. Тепла погода дозволяє їх прискорити.

Назад до списку новин