ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

Будівництво ЖК “Княжий” – на фінішній прямій!

25 October 2018

Для користувачів сайту “ПрестижБУДу”, які не стежать за новинами в Інстаграм та Фесбук, пропонуємо звіт про хід робіт на будмайданчику елітного ЖК “Княжий”. Здача комплексу запланована на кінець поточного року, тож роботи у працівників компанії та підрядних організацій чимало.

Встановлення віконних та балконних блоків у всіх під’їздах майже завершено. Нагадуємо, склопакети для ЖК “Княжий” виготовлені за новою покращеною технологією, складається з трьох шиб, що забезпечує сучасний рівень теплозбереження та шумоізоляції.

Триває якісне утеплення та підготовка до фарбування фасадів 3-4 під’їздів. Виставлено риштування по всій висоті будинку.

Повністю виконано штукатурні роботи та прокладання електроживлення у всіх квартирах. Стяжки підлоги виконані на 97% і до кінця жовтня будуть зроблені повністю. Триває укладання декоративної штукатурки сходових приміщень у 3-му під’їзді. З наступного тижня розпочинаємо встановлення вхідних дверей.

Одночасно ведеться підготовка до благоустрою прибудинкової території, завершено підпірні стіни з сусідніми ділянками, вирівнюємо грунт та готуємося до прокладання першого шару під’їзних доріжок та тротуарів. Розпочато спорудження додаткових гаражів для мешканців будинку.

На даху, який буде відпочинковою зоною для всіх мешканців будинку завершено мулярні роботи та укладання спеціального захисного покриття. Приміщення басейну загального користування незабаром буде також добудоване.

Отримано паспорти на всі 4 ліфти фірми ОТІС, які встановлено в ЖК “Княжий”. Ними можна буде користуватися вже за кілька місяців після здачі в ескплуатацію.

Назад до списку новин