ПрестижБуд
Поверніть ваш пристрій Поверніть ваш пристрій Для більш комфортного перегляду сайту

+15% простору в квартирах. Отримай більше від життя

02 December 2019

Нещодавно ми запустили інформаційну кампанію, щоб пояснити, чим наші будинки і квартири в них відрізняються від інших.

Додаткові 15% життєвого простору це не рекламний хід. Висота сталі в квартирах “Престижбуду” після заливання стяжки на підлозі дорівнює 2 метри 75 сантиметрів і більше. Це дозволяє нашим пайовикам спокійно планувати підвісні стелі, інші елементи дизайну та умеблювання. Такий стандарт висоти і якості ми обрали з часу заснування фірми і дотримуємося його у всіх будинках. На жаль, не всі забудовники готові забезпечити такий рівень комфорту для своїх клієнтів. Більша висота стель, це додаткові витрати на цеглу, сходові марші, ліфтові шахти, фасадні матеріали, а також суттєво вища плата роботи майстрів на всіх етапах будівництва. Високі стіни передбачають вікна більшого розміру, а отже і більше світла в квартирах.

+15% простору це і ширші та просторіші майданчики на поверхах та на вході до під’їзду, більші парковки біля будинків, дорожчі дитмайданчики, ліфти з численними додатковими опціями та багато іншого.

При виборі квартири ціна – найважливіший фактор, але не єдиний. Важливо зрозуміти, що пропонується за визначену ціну, щоб отримати максимум за свої кошти.

Назад до списку новин